3 May 2008 cactus   » (Master)

Egy jó doboz bármit elad

Ez igazából a NooBTooB eheti adását nézve jutott eszembe: az egyik betelefonáló arról mesél, hogy milyen vicces is az, amikor valaki, aki egyáltalán nincs képben a számítógépes játékokat illetően, rácsodálkozik az ötéves "modern" játékokra.

Szóval történt három éve, hogy Milánnal egy Media Marktban vagy Electroworldben vagy ilyesmiben voltunk, és én éppen a Playstation 2-kínálatot böngésztem. Milán akkoriban kapott rá a számítógépes játékokra (későn érő típus, ugye), úgyhogy ő a PC-s polcokat nézte. Egyszer csak odajön hozzám egy dobozzal a kezében, hogy nézzem meg, mit gondolok róla, mert a doboz alapján egész jó lehet, ilyen kommandós izé, meg mintha hasonlítana Rainbow Six-re, amivel éppen akkoriban játszott.

És hogy mi volt az a játék, ami 2004-ben felkeltette Milán érdeklődését, és amiről megkérdezte, hogy véletlenül nem hallottam-e már róla hogy milyen?

2004-ben?

Az eredeti Counter-Strike.

Syndicated 2007-10-07 16:52:00 from cactus.rulez.org

Latest blog entries     Older blog entries

New Advogato Features

New HTML Parser: The long-awaited libxml2 based HTML parser code is live. It needs further work but already handles most markup better than the original parser.

Keep up with the latest Advogato features by reading the Advogato status blog.

If you're a C programmer with some spare time, take a look at the mod_virgule project page and help us with one of the tasks on the ToDo list!