31 Mar 2006 adrighem   » (Journeyer)

Appeltaart
Vandaag appeltaart als avondmaal gegeten. Zelfgebakken natuurlijk. Het voorafje was een boterham met rookworst. Heeeerlijk!!

Vanavond ook de film Kung Fu Hustle gekeken. Een film met bizarre humor. Erg leuk. Kung Fu, maar dan anders.

Xgl
Zoals alle Linuxgebruikers, moet ook ik aan de Xgl. Als Debian-gebruiker, sta ik nog steeds in de rij voor een echte oplossing. Maar wacht, wat zie ik daar? Ubuntu packages? Jazeker. Gewoon een ubuntu regeltje toevoegen aan je sources.list

deb http://nl.archive.ubuntu.com/ubuntu/ dapper main restricted universe multiverse

En de ubuntu howto volgen. Jos herni had daar een linkje voor neergezet op zijn blog. De howto is trouwens wel wat overdreven. Alles wat je hoeft te doen is pakketten instelleren en twee regels toevoegen/wijzigen in de gdm configuratie. En klaar is klara.

Screenshots hebben we inmiddels genoeg gezien, dus daar zal ik jullie niet mee vervelen. Rest mij om te zeggen dat het prima werkt, zij het soms een beetje schokkerig als je de vensters wat te ver onder de onderkant van je scherm laat zakken. Zal ofwel een bugje zijn, of met mijn videokaart te maken hebben, Een Geforce 2 MX 400. Een veteraan in computerjaren.

Latest blog entries     Older blog entries

New Advogato Features

New HTML Parser: The long-awaited libxml2 based HTML parser code is live. It needs further work but already handles most markup better than the original parser.

Keep up with the latest Advogato features by reading the Advogato status blog.

If you're a C programmer with some spare time, take a look at the mod_virgule project page and help us with one of the tasks on the ToDo list!